062/ 165 70 89

Odvoz nepotrebnih stvari

odvoz nepotrebnih stvari 1Odvoz nepotrebnih stvari : Sigurno svako domaćinstvo ima odredjen broj starih, nepotrebnih stvari koji samo stoje i skupljaju prašinu. Bilo da vam zauzimaju neophodan životni prostor ili vam jednostavno smeta njihovo prisustvo, svakako želite da ih se otarasite. Da li su u pitanju teške i glomazne stvari poput nameštaja, ili nešto manje, kao što je garderoba, razne kutije i džakovi, a niste u mogućnosti da ih sami odvezete na deponiju? Bilo da je to stari krevet, komoda, ormar, stolovi, stolice, i raznorazne nepotrebne sitnice koje vam zauzimaju stan, kuću, podrum ili ostavu, mi ćemo ovaj problem rešiti umesto Vas. Naročito je neugodno ako živite u malom prostoru, garsonjeri ili jednosobnom stanu a imate dosta ovakvih stvari, a možda pritom nemate auto. Dosta ljudi ima taj problem da su emotivno vezani za stvari koje im realno nisu potrebne, ni estetski privlačne, niti imaju neku praktičnu svrhu. Takve stvari se godinama skupljaju, ali ako ste konačno rešili da se oslobodite ovog tereta, mi Vam stojimo na raspolaganju. Ne samo da ćemo utovariti Vaše stvari, već ćemo ih i prevesti na deponiju ili lokaciju koja Vama odgovara. Možda želite te stvari da poklonite nekom Domu za nezbrinutu decu ili jednostavno poklonite nekom kome je to potrebno, dovoljno je samo da nam kažete adresu.

Ako imate gradilište sigurno svakog dana posle odredjenih poslova ostane velika količina šuta I nepotrebnog materijala. Naša prevoznička firma bavi se transportom svih vrsta robe, materijala i otpada. Transport obavljamo kamionom, na lokaciju po Vašoj želji. Imamo odlično opremljen vozni park, a pored odvoženja otpada prilikom selidbe, ili opreme novog poslovnog prostora, odvešćemo i šut koji ostaje na gradilištu. Ako želite da sav šut I gradjevinski otpad koji je ostao na vašem gradilištu ili pri selidbi preveze ozbiljna firma , I to po veoma povoljnoj ceni, obratite se nama. Dovoljno je samo da pozovete naš broj, uverite se I sami.

Naša primarna delatnost je prevoz, ali ćemo vrlo rado izvršiti utovar I istovar Vaših svari. Naša prevoznička firma obavlja delatnost prevoza kamionom, bilo da je u pitanju garderoba, nameštaj, roba, rizla, jedinica, iberlauf kamen, šljunak potreban za izgradnju ili adaptaciju, pesak, ugalj, humus, ili neki drugi gradjevinski materijal. Transport se vrši kamionima, a robu možemo ostaviti na deponiji ili na adresu po vašem izboru. Pored robe I nepotrebnih stvari prevozimo I gradjevinski materijal. Izuzetno smo profesionalni, brzi I efikasni. Ako želite da nepotebne stvari odvezemo, I to po veoma povoljnoj ceni, obratite se nama. Dovoljno je samo da pozovete naš broj, uverite se I sami.