062/ 165 70 89

Kiper prevoz rasutog materijala

kiper prevoz rasutog materijalaKamion je teretno vozilo veće kubikaže I dimenzija od kombija I služi za prevoz velikog tereta u drumskom saobraćaju. Kiper je vrsta kamiona koja se koristi u gradjevinarstvu, a iza karoserije tj vozačke kabine nalazi se prostor (tj. sanduk) koji je pričvršćen na stražnji dio a po potrebi može se I ukositi kako bi se iz sanduka ispraznio teret. Naziv potiče od nemačke reči „kippen“, što znači „nagnuti“.

Najstariji kamion napravljen je 1896. a napravio ga je Gotlib Dimler. U Sjedinjenim Američkim državama prvi kamion izbacio je Autokar 1899 sa motorom od 5 ili 8 konjskih snaga.

Ako nasipate neku površinu, malterišete I betonirate neki objekat, I potreban vam je pesak ili šljunak, biće vam neophodan I jedan kiper kamion. Ako se bavite bilo kojim gradjevinskim poslom mi Vam stojimo na raspolagnaju, jer vršimo kiper prevoz rasutog materijala po vrlo povoljnim cenama. Naši kiper kamioni su novije genaracije, velike zapremine i savršeni da odgovore svim zahtevima naših klijenata.

Naša primarna delatnost je prevoz, ali ćemo vrlo rado izvršiti utovar I istovar Vaših svari ili gradjevinskog materijala. Naša prevoznička firma obavlja delatnost prevoza kamionom, bilo da je u pitanju garderoba, nameštaj, roba ili kiperom materijal kao što je rizla, jedinica, iberlauf kamen, šljunak potreban za izgradnju ili adaptaciju, pesak, ugalj, humus, ili neki drugi gradjevinski materijal. Transport se vrši kamionima I specijalizovanim kamionima kiperima, a robu možemo transportovati na adresu po vašem izboru. Imamo savremene kamione, izuzetan vozni park I što je najbitnije profesionalne vozače sa dugogodišnim stažom. Pored robe I nepotrebnih stvari prevozimo I gradjevinski materijal. Izuzetno smo profesionalni, brzi I efikasni. Ako želite da prevezemo Vašu robu ili gradjevinski materijal I to po veoma povoljnoj ceni, obratite se nama. Dovoljno je samo da pozovete naš broj, uverite se I sami.